İSTANBUL / SULTANGAZİ - Nadide-Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu

Nis

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Akıl ve zeka oyunları turnuvasında equilibrio  denge oyunu alanında yarışmaya katılan öğrencimiz Zümra Nur ÖZKAN  yarışmada dereceye girerek ikinci oldu.Sınıf öğretmeni Büşra YILDIRIM'ı ve öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. İstiklal Marşının kabulü ile birlikte Türk milletinin coşkuyla söylediği, saygıyla dinlediği resmi marşı ortaya çıkmıştır. Okulumuz öğretmenleri Emre KARABIYIK ve  Hatice ÖZGÜN öğrencileri ile günün anlam ve önemine yakışır bir proğram hazırlamıştır.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HİKAYE YAZMADA OKULUMUZUN  2/B SINIFI ÖĞRENCİSİ DURU ASMİN DARBOĞAZ İLÇEDE 2. OLDU. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ NECATİ TEKBAŞ'IN TEŞRİFLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENE ÖĞRETMENİMİZ NURAY KÖÇEK VE MÜDÜRÜRMÜZ ÖZGÜR KARASU DA KATILDI.

Mrt

Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman DURSUN'un gödermiş olduğu hediyeleri öğrencilerimize dağıttık.Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır.Bizler de öğrencilerimizle birlikte Yeşilay Haftasını okulumuzda kutladık.

Mrt

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tarafından yürütülen proje kapsamında üretilen milli muharip uçağı KAAN, Çarşamba günü ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, KAAN’ın uçuşunda 13 dakika havada kaldığını, 8000 feet irtifada 230 knot hıza ulaştığını söyledi.

''ÇÖP OLACAĞINA YERDE GERİ DÖNÜŞÜM OLSUN HER YERDE''

''KAĞIT PLASTİK CAM  GERİ DÖNÜŞÜM HEYECAN''

HAREZMİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZGÜN SLOGANLAR BULARAK GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİNİ VURGULUYOR. ÖĞRENCİLERİMİZ WEB2.0 ARAÇLARINI KULLANARAK SUNUM HAZIRLIYOR VE İKİLİ KOD YAZMA ETKİNLİKLERİ YAPIYOR.

Ara

YERLİ MALI  HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. YERLİ VE MİLLİ ARABAMIZ TOGG COCUKLARLA BULUŞTU.